Over ons

Wie is Verto Group?

Verto Group

"Verto" betekent "verandering" en "transformatie". Voor de verandering en transformatie van uw woning of pand, kunt u rekenen op Verto Group. Professionele afwerking met kwaliteitsmaterialen en het tijdig afleveren van ons werk staan hoog in ons vaandel.

Verto Group bundelt verschillende professionele bouwdiensten. Daardoor kunnen wij oplossingen bieden van eenvoudig onderhoud tot volledige totaalrenovaties en verbouwingen. Dit omvat alles in huis, inclusief ramen, deuren en daken. Met Verto Group hoeft u maar één partner aan te spreken voor al uw verbouwingen en renovaties.

Door het bundelen van jarenlange ervaring in alle aspecten van bouwafwerking en renovaties, kunt u rekenen op professionele afwerking. Mede dankzij dat wij veel zaken in-house afwerken met o.a. eigen schrijnwerkerij en dat wij steeds over een ruime stock beschikken, wordt ons werk op tijd geleverd en tegen aantrekkelijke tarieven.

Naast de bouw- en renovatieactiviteiten, gaat het aanbod van Verto Group verder door ook onderhoud en aanverwante diensten aan te bieden. Hiermee "ontzorgen" wij u als klant. Dit kan door facility en onderhoud, maar ook door alle gerelateerde activiteiten zoals het leegmaken van te verbouwen ruimtes, tijdelijk stockeren van inboedel, etc.

Neem contact op voor vrijblijvende informatie of prijsofferte voor uw projecten.

Adres & Contact

Lindelei 103, 2620 Hemiksem
Bezoek enkel op afspraak

BE 0565.969.462

Direct naar...